Norton Password Manager configureren

U heeft een Norton-account nodig om een online safe voor Norton Password Manager in te stellen. De online safe voor Norton Password Manager wordt gekoppeld aan uw Norton-account. Meld u aan bij uw Norton-account voordat u een online safe maakt om te controleren of u toegang heeft.

Online safe maken in Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Internetbeveiliging.

3. Klik op Password Manager.

4. In het venster Aanmelden of een account maken voert u uw e-mailadres in en klikt u op Volgende.

U kunt ook een Norton-account maken wanneer u uw online safe maakt. Lees Norton-account opzoeken voor meer informatie.

5. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• In het venster Aanmelden typt u het wachtwoord van uw Norton-account en klikt u op Aanmelden.

• Wanneer u daarom gevraagd wordt, vult u in het venster Uw Norton-account aanmaken uw details in en klikt u op Toestemmen en registreren.

6. In het venster Nieuwe safe maken: wachtwoord van safe typt u uw wachtwoord en klikt u op Volgende.

Het wachtwoord moet aan alle vermelde vereisten voldoen om te worden geaccepteerd.

7. In het venster Nieuwe safe maken: wachtwoord bevestigen typt u uw wachtwoord nogmaals en klikt u op Volgende.

8. Typ in het venster Nieuwe safe maken: geheugensteun een hint voor het wachtwoord en klik op Volgende.

9. Als u al een back-up van uw Norton Password Manager-gegevens heeft, klikt u op Importeren en volgt u de instructies op het scherm.

10. Klik op Voltooien.

Online safe maken via de Norton Password Manager-extensie

Deze stappen gelden voor de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Klik in het venster Aanmelden op Aanmelden.

3. Klik in het venster Welkom bij Norton op Een account maken.

4. Vul de velden op het tabblad Een account maken in en klik op Account maken.

5. Klik in het venster Geen safe gedetecteerd op Safe maken.

6. Voer uw wachtwoord in het venster Uw safe maken in en klik op Volgende.

Het wachtwoord moet aan alle vermelde vereisten voldoen om te worden geaccepteerd.

7. Voer uw wachtwoord nogmaals in en klik op Volgende.

8. Voer een geheugensteun voor uw wachtwoord in en klik op Safe maken.

9. Klik in het venster Instellen voltooid op Ga naar mijn safe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80684246
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 04/06/2019