LiveUpdate uitvoeren in Norton Mobile Security

Norton Mobile Security voert LiveUpdate automatisch uit met ingestelde tussenpozen. U kunt bovendien besparen op de maandelijkse kosten voor uw mobiele telefoon door updates alleen te downloaden via een wifiverbinding of door updates uit te schakelen tijdens roaming.

Ga als volgt te werk om LiveUpdate handmatig uit te voeren en antimalware-updates te installeren:

LiveUpdate uitvoeren

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het menupictogram en tik vervolgens op App-instellingen.

3. Scrol omlaag door de instellingen naar de sectie LiveUpdate. Tik vervolgens op LIVEUPDATE UITVOEREN.

LiveUpdate downloadt en installeert alle beschikbare updates. Als u een waarschuwing krijgt over het uitvoeren van LiveUpdate terwijl u bent verbonden met een mobiel datanetwerk, tikt u op Ja.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77490875
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 10/07/2020