Norton Password Manager installeren op uw mobiele apparaat

Via de mobiele Norton Password Manager-app heeft u rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad, Android-smartphones of -tablets toegang tot uw opgeslagen aanmeldingen, wachtwoorden en andere vertrouwelijke en belangrijke gegevens. Download en installeer de Norton Password Manager-app op uw mobiele apparaat om toegang te krijgen tot uw Norton Password Manager-gegevens.

Als u al een Norton Password Manager-profiel of een online safe heeft gemaakt via uw Norton-product, kunt u uw Norton-account gebruiken om toegang te krijgen. Als u geen bestaand Norton Password Manager-profiel of een online safe heeft, leest u Norton Password Manager-safe in de cloud maken.

Afhankelijk van uw apparaat voert u een van de volgende handelingen uit:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74391156
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019