Systeemvereisten voor Norton Password Manager

Als u Norton Password Manager wilt installeren en gebruiken, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Norton Identity Safe is niet meer beschikbaar voor Mac-computers. Als u de Norton Identity Safe-client al op uw Mac heeft geïnstalleerd, kunt u dit blijven gebruiken op Mac OS X 10.6.x tot 10.8.5, en Safari 5.1 tot 6.6.1.

Als u uw Norton-product verwijdert of bijwerkt, wordt hiermee mogelijk de Norton Identity Safe-client van uw Mac verwijderd.

Systeemvereisten - Windows-apparaten

• Besturingssystemen :

• Microsoft Windows® 10 (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Windows® 8 (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Windows® 7 met Service Pack 1 en later (32- en 64-bits)

Hardwarevereisten :

• 300-MHz of snellere processor

• 512 MB RAM (minimaal 256 MB)

• 100 MB beschikbare vasteschijfruimte

Ondersteunde browsers :

• Microsoft Internet Explorer 8.0 of hoger

• Mozilla Firefox

• Google Chrome (huidige en laatste twee belangrijke 32-bits releases)

• Microsoft Edge

• Apple Safari 4.0 of hoger

Internetverbinding

• Voor toegang tot Norton Password Manager moet u een actieve internetverbinding hebben.

Systeemvereisten - mobiele apparaten

• Android-apparaten :

• Android OS 4.1 of later

• Processor van 550 MHz

• 250 MB RAM

• 1.8 MB opslagruimte

• Actieve internetverbinding

iOS-apparaten :

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

• Actieve internetverbinding

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74391135_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, iOS, Android
Laatste wijziging: 19/02/2019