Problemen met automatisch invullen van webformulieren in Norton Password Manager oplossen

Sommige websites, met name voor internetbankieren, geven alleen het veld met de aanmelding of gebruikersnaam weer op de webpagina. Nadat u uw gebruikersnaam heeft ingevuld, wordt u naar de tweede webpagina geleid met het wachtwoordveld of zowel het gebruikersnaam- als het wachtwoordveld. Deze sites horen bij de categorie websites met gesplitste aanmeldpagina's.

Als Norton Password Manager webformulieren niet automatisch invult voor een specifieke website, rapporteert u dat via Norton Feedback.

Norton Password Manager configureren voor een aanmelding die verspreid is over meerdere pagina's

U kunt Norton Password Manager gebruiken om uw aanmeldgegevens op te slaan als de website een webformulier voor de gesplitste aanmelding gebruikt.

1. Open de website waarvoor u uw aanmelding wilt opslaan.

2. Als de safe gesloten is, klikt u op Safe is gesloten in de webbrowser.

3. In het venster Safe gesloten typt u uw wachtwoord en klikt u op Openen.

4. Typ uw aanmeldingsgegevens voor de website en klik op Inloggen of Aanmelden.

Een aanmelding handmatig toevoegen via de browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik rechtsboven in de browser op het pictogram van de browserextensie Norton Password Manager.

3. Klik op Safe openen.

4. Voer in het dialoogvenster Uw safe ontgrendelen uw safewachtwoord in en klik op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de browserextensie Norton Password Manager en klik op Safe.

6. Klik in het dialoogvenster Norton Password Manager op + en selecteer vervolgens Nieuwe aanmelding in het keuzemenu.

7. In het venster Aanmelding maken typt u een titel voor de website.

8. Typ in het tekstvak Aanmeldings-URL de URL van de website of plak de exacte URL van de website uit de webbrowser.

9. Typ in het tekstvak Gebruikersnaam de gebruikersnaam voor de website.

10. Typ in het tekstvak Wachtwoord het wachtwoord voor de website.

Als u wilt dat Password Manager u om uw safewachtwoord vraagt wanneer u een website opent, schakelt u het selectievakje Safewachtwoord vereist in.

11. Klik op Opslaan om de aanmeldingsgegevens op te slaan.

12. Klik op Sluiten.

Een aanmelding handmatig toevoegen via een Norton-product voor apparaatbeveiliging op Windows of Mac

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van het Norton-product op Internetbeveiliging.

3. Klik op Password Manager.

4. Voer in het venster Safe gesloten het wachtwoord van uw safe in en klik op Openen.

5. Klik boven aan het Norton Password Manager-venster op Nieuwe aanmelding.

6. In het venster Aanmelding maken typt u een titel voor de website.

7. Typ in het tekstvak Aanmeldings-URL de URL van de website of plak de exacte URL van de website uit de webbrowser.

8. Typ in het tekstvak Gebruikersnaam de gebruikersnaam voor de website.

9. Typ in het tekstvak Wachtwoord het wachtwoord voor de website.

Als u wilt dat Password Manager u om uw safewachtwoord vraagt wanneer u een website opent, schakelt u het selectievakje Safewachtwoord vereist in.

10. Klik op Opslaan om de aanmeldingsgegevens op te slaan.

11. Klik op Sluiten.

Een aanmelding handmatig toevoegen aan de Norton Password Manager-app voor Android of iOS

1. Start de Norton Password Manager-app.

2. Typ uw toegangscode, of gebruik Face ID of Touch ID om uw safe te openen.

3. Tik op Aanmeldingen.

4. Tik in de rechterbovenhoek op het plusteken (+).

5. Typ in het venster Nieuwe aanmelding maken een Titel voor de website.

6. Typ in het tekstvak Aanmeldings-URL de URL van de website of plak de exacte URL van de website uit de webbrowser.

7. Typ in het tekstvak Gebruikersnaam de gebruikersnaam voor de website.

8. Typ in het tekstvak Wachtwoord het wachtwoord voor de website.

9. Tik in de rechterbovenhoek op het pictogram om de aanmeldingsgegevens op te slaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59913692