Uw Norton Password Manager-gegevens Importeren

U kunt uw Password Manager-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt. U kunt de Norton Password Manager-gegevens ook importeren vanuit het mobiele profiel dat u in de eerdere versie van Norton heeft opgeslagen.

De opties Bestaande gegevens samenvoegen met geïmporteerde gegevens en Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens verschijnen wanneer u Norton Password Manager-gegevens vanuit een back-upbestand importeert. U kunt de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, of de bestaande gegevens vervangen die in uw safe zijn opgeslagen

Wanneer u een bestand wilt importeren, mag dit niet groter zijn dan 15 MB voor CSV-bestanden. Bovendien staat Norton Password Manager het importeren van NPM-bestanden (Norton Password Manager) niet toe.

Uw Norton Password Manager-gegevens importeren via de browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op en klik op Safe importeren.

7. Klik in het venster Wachtwoorden importeren op Downloaden. Volg de instructies op het scherm om deze te downloaden en als .zip-bestand op te slaan.

8. Pak het .zip -bestand uit en voer het bestand import_password.exe uit.

9. Volg in het venster Wachtwoorden importeren de instructies op het scherm om het .json -bestand te uploaden.

Nadat Norton Password Manager de aanmeldingen heeft geïmporteerd, klikt u op Importeren om de aanmeldingen te importeren.

10. Klik op Voltooien om het importeren van de wachtwoorden te voltooien.

Met Norton kunt u ook aanmeldingen importeren van andere wachtwoordbeheerders. Ontdek hoe u aanmeldingen kunt importeren uit andere wachtwoordbeheerders. .

Uw Norton Password Manager-gegevens importeren via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op de tab Importeren/exporteren.

5. Klik in de rij Importeren op Importeren.

6. Selecteer in het venster Importeren in safe een van de volgende opties:

• Bestaande gegevens samenvoegen met geïmporteerde gegevens

• Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens

7. Klik op Importeren.

8. Navigeer naar de locatie van het bestand dat u wilt importeren.

U kunt de back-ups van uw safe oproepen via My Documents\Norton Password Manager Backups\<Norton-accountnaam>.

9. Selecteer het bestand en klik op Openen.

10. Als u verschillende wachtwoorden heeft voor de aanmeldingen die u heeft opgeslagen in de safe die u momenteel gebruikt en de safe waarnaar u importeert, geeft Norton een bevestigingsbericht weer. Selecteer een van de volgende opties:

• Klik op Bestaand wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te behouden.

• Klik op Geïmporteerd wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te overschrijven met het wachtwoord van de safe waarnaar u importeert.

11. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Video: Uw Password Manager-safegegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466277_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/05/2019