Uw Norton Password Manager-gegevens Importeren

U kunt uw gegevens van Wachtwoordbeheer importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt. Er wordt alleen een automatische back-up van de safe gemaakt wanneer de betreffende functie is ingeschakeld. Standaardlocatie van map voor automatische back-up is C:\Documents\Norton Password Manager.

De opties Bestaande gegevens samenvoegen met geïmporteerde gegevens en Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens verschijnen wanneer u Norton Password Manager-gegevens vanuit een back-upbestand importeert. U kunt de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, of de bestaande gegevens vervangen die in uw safe zijn opgeslagen

Wanneer u een bestand wilt importeren, mag dit niet groter zijn dan 15 MB voor CSV-bestanden. Bovendien staat Norton Password Manager het importeren van NPM-bestanden (Norton Password Manager) niet toe.

Uw Norton Password Manager-gegevens importeren via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op de tab Importeren/exporteren.

5. Klik in de rij Importeren op Importeren.

6. Selecteer in het venster Importeren in safe een van de volgende opties:

• Bestaande gegevens samenvoegen met geïmporteerde gegevens

• Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens

7. Klik op Importeren.

8. Navigeer naar de locatie van het bestand dat u wilt importeren.

U kunt de back-ups van uw safe oproepen via My Documents\Norton Password Manager Backups\<Norton-accountnaam>.

9. Selecteer het bestand en klik op Openen.

10. Als u verschillende wachtwoorden heeft voor de aanmeldingen die u heeft opgeslagen in de safe die u momenteel gebruikt en de safe waarnaar u importeert, geeft Norton een bevestigingsbericht weer. Selecteer een van de volgende opties:

• Klik op Bestaand wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te behouden.

• Klik op Geïmporteerd wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te overschrijven met het wachtwoord van de safe waarnaar u importeert.

11. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Video: Uw Password Manager-safegegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466277
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/04/2020