Uw Norton Password Manager-gegevens exporteren

U kunt uw Password Manager-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel, of wanneer u uw Password Manager-gegevens naar een nieuwe computer overzet. Het wachtwoord van uw safe kan niet opnieuw worden ingesteld. Het is dus raadzaam regelmatig een back-up te maken van uw safegegevens. Wanneer u de automatische back-upfunctie inschakelt, worden er automatisch back-ups van uw safe gemaakt en lokaal opgeslagen op uw apparaat.

Wanneer uw product verloopt, kunt u de Password Manager-gegevens ophalen.

In Norton Password Manager is het exporteren van NPM-bestanden (Norton Password Manager) niet toegestaan.

Uw Norton Password Manager-gegevens exporteren via de browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op en klik op Safe exporteren.

7. In het venster Actie voor beschermde safe voert u het wachtwoord van uw safe in om de Norton Password Manager-gegevens te exporteren.

Uw Norton Password Manager-gegevens exporteren via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op de tab Importeren/exporteren.

5. Selecteer in het deelvenster Exporteren de bestandsindeling.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

• Back-upindeling voor Password Manager - DAT-bestand

Als u de back-up van uw gegevens extra wilt beveiligen met een wachtwoord, moet u het wachtwoord typen en bevestigen.

• Zonder opmaak - CSV-bestand (alleen aanmeldingen en opmerkingen)

U kunt de back-ups van uw safe oproepen via My Documents\Norton Password Manager Backups\<Norton-accountnaam>.

6. Klik op Exporteren.

7. Voer in het venster Wachtwoord voor Password Manager valideren uw safewachtwoord in om uw Password Manager-gegevens te exporteren.

8. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Video: Password Manager-gegevens exporteren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466274
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/04/2019