Aanmeldingen beheren

Met Password Manager kunt u een nieuwe aanmelding toevoegen of de titel, URL, gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen voor de aanmeldingen die u in het venster Aanmeldingen heeft opgeslagen. De bijgewerkte gegevens worden automatisch ingevuld wanneer u de betreffende webpagina de volgende keer bezoekt.

Via het pijltje naast de URL kunt u snel een aanmeldingspagina openen.

Handmatig een aanmelding toevoegen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Online veiligheid in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op de vervolgkeuzelijst boven aan het venster en kies Nieuwe aanmelding.

4. Geef in het venster AANMELDING MAKEN in het veld Titel een naam voor de aanmelding op.

5. Geef in het veld Labels de categorie van de aanmelding op.

6. Geef in het veld Aanmeldings-URL de URL van de website op. Zorg dat u de URL vooraf laat gaan door HTTP of HTTPS.

7. Geef in het dialoogvenster Gebruikersnaam de gebruikersnaam van de aanmelding op.

8. Voer het wachtwoord van uw aanmelding in het vak Wachtwoord in.

9. Gebruik de volgende opties om de beveiliging van de aanmelding te configureren:

Safewachtwoord vereist

Hiermee wordt u om uw Password Manager-wachtwoord gevraagd voordat een aanmelding automatisch wordt ingevuld.

U dient deze optie te gebruiken om uw persoonlijke aanmeldingsgegevens veiliger te maken. Deze optie kunt u bijvoorbeeld voor de website van uw online bank gebruiken.

Automatisch invullen

Hiermee worden de aanmeldingsgegevens voor websites die u bezoekt automatisch ingevuld.

Het is raadzaam deze optie te gebruiken om de aanmeldingsgegevens voor een webpagina te laten invullen.

Automatisch verzenden

Hiermee wordt u automatisch bij de website aangemeld.

10. Klik op Opslaan.

Een aanmelding bewerken

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Online veiligheid in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op Aanmeldingen in het linkerdeelvenster.

4. Klik op de aanmelding die u wilt bewerken.

U kunt de optie Sorteren op boven aan het venster Aanmeldingen gebruiken om een aanmelding sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een aanmelding zoeken in het vakje Zoeken in uw safe.

5. In het weergegeven venster klikt u op Bewerken en brengt u de gewenste wijzigingen aan.

6. Klik op Opslaan.

Een aanmelding te verwijderen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Online veiligheid in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op Aanmeldingen in het linkerdeelvenster.

4. Klik op de aanmelding die u wilt verwijderen.

U kunt de optie Sorteren op boven aan het venster Aanmeldingen gebruiken om een aanmelding sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een aanmelding zoeken in het vakje Zoeken in uw safe.

5. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

6. Klik op Ja in het dialoogvenster Waarschuwing.

Video: uw Password Manager-safe beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466271_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/08/2018