Norton Password Manager-aanmeldingen beheren

Met Password Manager kunt u een nieuwe aanmelding toevoegen of de titel, URL, gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen voor de aanmeldingen die u in het venster Aanmeldingen heeft opgeslagen. De bijgewerkte gegevens worden automatisch ingevuld wanneer u de betreffende webpagina de volgende keer bezoekt.

Via het pijltje naast de URL kunt u snel een aanmeldingspagina openen.

Video: How to manage your Password Manager vault

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466271
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 04/08/2020