Aanmeldingen opslaan

Norton Password Manager slaat uw aanmeldingsgegevens automatisch op wanneer u ze de eerste keer invoert. Nadat een aanmelding door Password Manager is opgeslagen, worden de aanmeldingsgegevens automatisch ingevuld wanneer u de website de volgende keer bezoekt.

U moet bij Password Manager aangemeld zijn om wachtwoorden te kunnen opslaan en automatisch te laten invullen. Als het veld Wachtwoord of Gebruikersnaam leeg is, vraagt Password Manager u niet om de aanmelding op te slaan.

Als u niet wilt dat uw aanmeldingen automatisch worden opgeslagen, kunt u dat regelen via de optie Mijn gegevens opslaan wanneer ik me bij websites aanmeld in het browservenster. U kunt kiezen uit de opties Altijd, Nee of Vragen. Deze optie is standaard ingesteld op Altijd.

Nadat een aanmelding door Password Manager is opgeslagen, worden de aanmeldingsgegevens automatisch ingevuld wanneer u de website de volgende keer bezoekt.

Extra aanmeldingen voor een website opslaan

1. Ga naar de website waarvoor u andere aanmeldingsgegevens wilt opslaan.

Uw aanmeldingsgegevens verschijnen automatisch op de webpagina.

2. Wis de aanmeldingsgegevens die op de webpagina verschijnen.

3. Voer uw nieuwe aanmelding in, en klik op de optie of link waarmee u wordt aangemeld.

4. Klik in de vraag Wilt u uw opgeslagen aanmelding voor deze site vervangen? op Nieuwe opslaan.

U ziet deze vraag alleen voor de eerste extra aanmelding die u opslaat voor dezelfde website.

5. Klik in de informatiebalk in het bevestigingsbericht Wilt u uw opgeslagen aanmelding voor deze site vervangen? op Opslaan om de nieuwe aanmeldingsgegevens toe te voegen.

6. Voer in het tekstvakje Opslaan als een referentienaam voor de nieuwe aanmelding in, en klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466268
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019