Lokale safe synchroniseren met de safe in de cloud

U kunt de Password Manager-gegevens van uw lokale safe synchroniseren met de safe in de cloud. Wanneer u de gegevens van uw lokale safe naar de safe in de cloud verplaatst, worden alle gegevens permanent uit uw lokale safe verwijderd.

De nieuwste versie van Norton Security ondersteunt alleen de cloudsafefunctie. Als u een lokale safe heeft gemaakt met de eerdere versies, moet u uw lokale safe naar de cloud verplaatsen. U kunt de lokale safe niet meer gebruiken. U kunt de optie Samenvoegen in het venster Cloud gebruiken? om uw lokale safe naar de cloud te verplaatsen.

Het venster Cloud gebruiken? is alleen beschikbaar als u een lokale safe heeft.

Dit zijn de voordelen als u uw Norton Password Manager-gegevens online zet:

• U heeft vanaf elke computer toegang tot uw Password Manager-gegevens.

Norton Security moet op uw computer zijn geïnstalleerd en de computer moet met internet zijn verbonden.

• U kunt uw Password Manager-gegevens op elk apparaat openen via de Norton Password Manager-website.

• U kunt uw Norton-account gebruiken om Norton Password Manager-gegevens gemakkelijk automatisch met andere computers te synchroniseren.

U moet bij Norton aangemeld zijn om uw Norton Password Manager-gegevens van uw lokale safe naar een safe in de cloud over te zetten.

Gegevens in safe synchroniseren via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op de Norton Password Manager-browserextensie en vervolgens op de drie stippen in de rechterbenedenhoek van de pop-up.

6. Klik op Safe synchroniseren.

Lokale safe synchroniseren met de safe in de cloud via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Online veiligheid in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Voer in het venster Norton Password Manager het wachtwoord van uw lokale safe in en klik op Openen om u aan te melden bij uw safe van Password Manager.

4. Ga naar het tabblad Algemeen in het venster met Password Manager-instellingen en klik op Converteren naar safe in de cloud.

Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

5. Voer het wachtwoord in het aanmeldscherm van de safe in en meld u aan bij uw lokale safe.

6. Klik in het dialoogvenster Cloud gebruiken? op Ja, omzetten om uw cloudsafe in te stellen als de gebruiker klikt op Verplaatsen naar cloud.

7. Geef in het venster Safe in de cloud: Norton-account uw gegevens op en klik op Akkoord en aanmelden, of meld u aan bij Norton.

8. Klik nadat u een melding ontvangt dat de instelling gereed is, op Voltooien.

9. Voer een van de volgende handelingen uit in het dialoogvenster Set-up van safe in de cloud voltooid :

• Klik op Samenvoegen om uw lokale safe met de safe in de cloud te synchroniseren en daarna te verwijderen.

• Klik op Beide behouden om uw lokale safe naast de safe in de cloud te behouden.

10. Als u verschillende wachtwoorden heeft voor uw lokale safe en voor de safe in de cloud, wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Selecteer een van de volgende opties:

• Klik op Bestaand wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te behouden.

• Klik op Geïmporteerd wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te overschrijven met het wachtwoord van de lokale safe.

11. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500323_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/01/2019