Wat u kunt doen met uw Norton-account

Met een Norton-account kunt u al uw Norton-services en -productsleutels vanaf één locatie beheren. Wanneer u een aankoop doet in de Norton Online Store of uw abonnement activeert, wordt u gevraagd een Norton-account te maken. U hoeft alleen maar uw e-mailadres op te geven en een wachtwoord in te stellen.

Nadat uw Norton-account is geactiveerd, kunt u het volgende doen:

• De verschillende producten en functies waarop u recht heeft, installeren, instellen en activeren.

• Koop of verleng een Norton-abonnement.

• Activeer of annuleer de verlenging van het abonnement.

• Uw licentie overdragen naar een nieuw apparaat.

• Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen.

• Norton-services bekijken die op een apparaat zijn geïnstalleerd.

• Een Norton-service van een apparaat verwijderen.

• Uw Norton-producten upgraden naar de nieuwste beschikbare versie.

• Uw factuurgegevens bijwerken.

• Uw accountgegevens beheren.

De vermelde taken variëren afhankelijk van uw Norton-services en apparaten. Beschikbaarheid van LifeLock-functies is afhankelijk van het abonnement dat u heeft gekocht.

Ik weet niet of ik een Norton-account heb

Heeft u nog geen Norton-account, dan kunt u een nieuwe maken. Weet u echter niet zeker of u al een Norton-account heeft, zie dan Ik weet niet of ik een Norton-account heb.

Als u Norton Internet Security 5.x of Norton AntiVirus 12.x op uw Mac-apparaat heeft geïnstalleerd, moet u upgraden naar Norton Security voor Mac.