Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Web beschermt u tijdens het internetten, zoeken of online winkelen met behulp van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari. Het analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft aan of de websites vrij zijn van bedreigingen.

Als Bericht: 'Internetervaring in gevaar' wordt weergegeven in het hoofdvenster van het Norton-product, is de Norton Safe Web-extensie mogelijk niet geïnstalleerd of uitgeschakeld in de standaardbrowser. Klik op Nu verhelpen in het hoofdvenster van het Norton-product om dit probleem op te lossen. U wordt omgeleid naar de winkel voor de standaardbrowserextensie. Volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-extensie te installeren.

Als de pilaar Internetbeveiliging grijs wordt weergegeven in het hoofdvenster van het Norton-product, voeg dan de Norton-browserextensies toe aan uw webbrowsers en schakel deze in. Lees voor meer informatie Probleem verhelpen waarbij de pilaar voor internetbeveiliging grijs wordt weergegeven in het hoofdvenster van het Norton-product

Kies afhankelijk van uw browser een van de volgende opties om de Norton Safe Web-extensie uit te schakelen:

Ik gebruik Google Chrome

Norton Safe Web in- of uitschakelen via de pagina Extensies

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Google Chrome aanpassen en beheren , en klik vervolgens op Instellingen.
  3. Klik op Extensies in het linkerdeelvenster.

4. Verplaats de schuifregelaar op de pagina Extensies naast Norton Safe Web om de extensie in of uit te schakelen.

Ik gebruik Microsoft Edge

Norton Safe Web in- of uitschakelen via extensiepagina in Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen en meer en klik vervolgens op Extensies.
  3. Verplaats de schuifregelaar op de pagina Geïnstalleerde extensies onder Norton Safe Web om de extensie in of uit te schakelen.

Ik gebruik Mozilla Firefox

Norton Safe Web uitschakelen op de pagina Add-ons in Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Menu openen , en klik op Invoegtoepassingen.
  3. Controleer op het tabblad Extensies of Norton Safe Web staat vermeld in de sectie Ingeschakeld.

Klik onder Norton Safe Web op en klik vervolgens op Uitschakelen.

Norton Safe Web inschakelen via de pagina Add-ons in Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Menu openen , en klik op Invoegtoepassingen.
  3. Controleer op het tabblad Extensies of Norton Safe Web staat vermeld in de sectie Ingeschakeld.

Klik onder Norton Safe Web op en klik vervolgens op Inschakelen.

Ik gebruik Safari

Norton Safe Web in- of uitschakelen op de pagina Extensies in Safari

1. Start Safari.

2. Klik in het menu Safari op Safari en vervolgens op Voorkeuren.

3. Klik op Extensies.

4. Als optie Norton Safe Search in het linkerdeelvenster is Ingeschakeld, heft u deze selectie op.

Als Norton Safe Search is uitgeschakeld, selecteert u het vakje Ingeschakeld.