Veilig zoeken en surfen op het web met Norton Safe Search

Norton Safe Search is de veilige zoekmachine van Norton die gebruikers helpt beschermen tegen het openen van phishingsites en andere gevaarlijke sites die in de zoekresultaten kunnen verschijnen. Het maakt gebruik van de Safe Web-technologie van Norton en de zoekmachine Ask.com om websites te beoordelen op veiligheid.

U kunt Norton Safe Search zelfs gebruiken wanneer u de functies van Password Manager heeft uitgeschakeld.

Norton Safe Search wordt alleen ondersteund in Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Kies afhankelijk van de browser een van de volgende opties om de Norton Safe Search toe te voegen:

Voor het configureren van Norton Safe Search als standaardzoekmachine in Windows 10 TH2 in Microsoft Internet Explorer volgt u deze stappen:

Norton Safe Search als standaardzoekmachine instellen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

inetcpl.cpl

3. Klik in het venster Interneteigenschappen op het tabblad Programma's op Invoegtoepassingen beheren.

4. Klik in het venster Invoegtoepassingen beheren, onder Typen invoegtoepassingen op Zoekmachines.

5. Selecteer Norton Safe Search en klik vervolgens op Als standaard instellen.

6. Klik op Sluiten.

7. Klik op het tabblad Interneteigenschappen op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803255
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/08/2021