Een mobiel apparaat verwijderen om te stoppen met het ontvangen van meldingen van Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord

Met Norton Password Manager kunt u een mobiel apparaat verwijderen dat meldingen ontvangt voor Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord. Nadat u het mobiele apparaat hebt verwijderd, kunt u de kluis van Norton Password Manager niet meer met dat apparaat ontgrendelen.

Als u het mobiele apparaat verwijdert van uit beheerde apparaten, wordt de Norton Password Manager Mobile-app niet van het mobiele apparaat verwijderd.

Een mobiel apparaat verwijderen om te stoppen met het ontvangen van meldingen van Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord

1. Open uw browser.

2. Klik op het pictogram van de Norton Password Manager-browserextensie in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Kluis ontgrendelen.

• Als u zich niet bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Aanmelden en meld u aan bij uw account

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord heeft ingesteld, klikt u op Goedkeuren op uw mobiele apparaat om u aan te melden bij uw Norton Password Manager-kluis.

• Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord niet heeft ingesteld, klikt u op Kluiswachtwoord gebruiken in uw Norton Password Manager-browserextensie.

5. Klik in de Norton Password Manager-browserextensie op Web-app openenen vervolgens op Instellingen.

6. Klik op de pagina Instellingen op Apparaten beheren.

7. Klik op de pagina Apparaten beheren op Apparaat verwijderen voor het apparaat dat u uit de lijst wilt verwijderen.

8. Klik op Doorgaan om het apparaat uit de lijst te verwijderen en vervolgens op Gereed.