Een mobiel apparaat verwijderen om te stoppen met het ontvangen van meldingen van Mobiel ontgrendelen

Met Norton Password Manager kunt u een mobiel apparaat verwijderen waarop u meldingen ontvangt van Mobiel ontgrendelen. Nadat u het mobiele apparaat hebt verwijderd, kunt u de kluis van Norton Password Manager niet meer met dat apparaat ontgrendelen.

Als u het mobiele apparaat verwijdert van uit beheerde apparaten, wordt de Norton Password Manager Mobile-app niet van het mobiele apparaat verwijderd.

Een mobiel apparaat verwijderen om te stoppen met het ontvangen van meldingen van Mobiel ontgrendelen

1. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-browserextensie.

2. Klik op de pagina Norton Password Manager onder Uw webbrowser instellen op Volgende.

3. Meld u aan bij uw account.

4. Op het scherm Uw safe ontgrendelen meldt u zich aan bij uw safe en klikt u op Safe openen.

5. In de Norton Password Manager-browserextensie klikt u op Safe en vervolgens op Instellingen.

6. Klik op de pagina Instellingen op Apparaten beheren.

7. Klik op de pagina Apparaten beheren op Apparaat verwijderen voor het apparaat dat u uit de lijst wilt verwijderen.

8. Klik op Doorgaan om het apparaat uit de lijst te verwijderen.