Andere producten

Verlengingsopties voor NortonLifeLock-abonnement gekocht via Google Play of de App Store

Als uw abonnement begon na een in-app-aankoop op een mobiel apparaat, kunt u uw abonnement alleen via Google Play of de App Store verlengen. Ga naar Google Play of de Apple App Store op het apparaat waarop u het abonnement heeft gekocht om het te verlengen.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137930803
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 06/09/2023