Veelgestelde vragen: Mobiel ontgrendelen

Via de functie Mobiel ontgrendelen kunt u de Password Manager-safe ontgrendelen met een desktopbrowser door een melding op uw mobiele apparaat goed te keuren. Als de Norton Password Manager-extensie is geïnstalleerd, wordt er automatisch een ontgrendelingsverzoek naar uw geregistreerde mobiele apparaat verzonden telkens wanneer u uw desktopbrowser start.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v136450325
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 16/04/2021