Kluiswachtwoord voor Norton Password Manager wijzigen

U kunt het wachtwoord van de Norton Password Manager-kluis alleen wijzigen via de browserextensie. U moet bij de kluis zijn aangemeld om het wachtwoord te wijzigen. Wanneer u het wachtwoord van uw kluis in de cloud bent vergeten, kunt u Wachtwoord van kluis voor Norton Password Manager opnieuw instellen vanaf uw mobiele apparaat

Wachtwoord van Norton Password Manager-kluis wijzigen via browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op Kluis ontgrendelen in de pop-up die verschijnt.

4. Typ uw kluiswachtwoord in het venster Uw kluis ontgrendelen en klik vervolgens op Kluis ontgrendelen.

5. Klik in het venster Wachtwoordbeheer op Instellingen.
  6. Klik op de pagina Instellingen onder Kluisinstellingen op Kluiswachtwoord wijzigen.

7. Volg op de pagina Kluiswachtwoord wijzigen de instructies op het scherm om het wachtwoord te wijzigen en klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132288114
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/10/2022