Uw safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen of wijzigen

Met Norton Password Manager kunt u uw safewachtwoord opnieuw instellen of wijzigen via de browserextensie en vanaf uw mobiele apparaat. U kunt uw safewachtwoord wijzigen door u via de browserextensie aan te melden bij uw Norton Password Manager-safe.

U kunt uw safewachtwoord alleen opnieuw instellen op uw mobiele apparaat. Als u het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw wilt instellen op uw mobiele apparaat, moet uw apparaat biometrische authenticatie ondersteunen en de actieve status hebben

Als u de optie Wachtwoord opnieuw instellen niet ziet, ondersteunt uw apparaat deze functionaliteit niet.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager wijzigen vanuit een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op de hoofdpagina van Norton Password Manager op en klik vervolgens op Instellingen.

6. In het venster Password Manager klikt u onder Safetoegang op Safewachtwoord wijzigen.

7. Volg op de pagina Safewachtwoord wijzigen de instructies op het scherm om het wachtwoord te wijzigen en klik op Opslaan.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen op een iOS-apparaat

Deze functie is alleen beschikbaar op iOS-apparaten met iOS 10 of hoger.

1. Installeer de nieuwste versie van de Norton Password Manager-app op uw iOS-apparaat en meld u aan bij uw Norton Password Manager-safe.

2. Ga op het scherm Safe naar Instellingen door te tikken op .

3. Tik in het scherm Safe onder SAFEWACHTWOORD op Wachtwoord opnieuw instellen.

Tik op de Touch ID of Face ID wanneer dit wordt gevraagd.

4. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en tik op Opslaan.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen op een Android-apparaat

1. Installeer de nieuwste versie van de Norton Password Manager-app op uw Android-apparaat en meld u aan bij uw Norton Password Manager-safe.

2. Ga op het scherm Safe naar Instellingen door te tikken op .

3. Tik op het scherm Instellingen op Safe.

4. Tik in het scherm Safe onder SAFEWACHTWOORD op Wachtwoord opnieuw instellen.

Tik op de Vingerafdruksensor wanneer dit wordt gevraagd.

5. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en tik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132288114
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019