Stel een sterk wachtwoord in via uw mobiele apparaat voor Norton Password Manager

Norton Password Manager vereist een sterk wachtwoord om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen. U kunt het wachtwoord wijzigen door in de Norton Password Manager-app naar Instellingen te gaan.

Wat moet ik doen om mijn safewachtwoord voor Norton Password Manager te versterken?

U moet uw safewachtwoord voor Norton Password Manager langer maken om het te versterken. Maak een moeilijk wachtwoord met de wachtwoordgenerator die met Norton Password Manager wordt meegeleverd. Door uw wachtwoord een beetje te wijzigen, kunt u uw wachtwoord aanzienlijk sterker maken, waardoor het moeilijk te raden wordt.

Wat moet ik doen als Norton Password Manager zegt dat mijn safewachtwoord te vaak wordt gebruikt?

U moet uw safewachtwoord voor Norton Password Manager langer maken om het te versterken. Maak een moeilijk wachtwoord met de wachtwoordgenerator die met Norton Password Manager wordt meegeleverd. Door uw wachtwoord een beetje te wijzigen, kunt u uw wachtwoord aanzienlijk sterker maken, waardoor het moeilijk te raden wordt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131780531
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019