Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord voor Norton Password Manager instellen

Via de functie Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord kunt u de kluis van Password Manager ontgrendelen met uw desktopbrowser door een melding van uw mobiele apparaat goed te keuren. Nadat u dit verzoek op uw mobiele apparaat heeft goedgekeurd, wordt uw kluis automatisch ontgrendeld in de browser.

Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord wilt instellen, moet u uw mobiele apparaat registreren en deze functie inschakelen vanuit de Password Manager-kluis in uw browser. Lees Veelgestelde vragen: Mobiel ontgrendelen voor meer informatie over deze functie/.

Uw mobiele apparaat registreren

1. Installeer de app Norton Password Manager via de Play Store of App Store, afhankelijk van uw apparaat. Ga naar Norton Password Manager op uw mobiele apparaat installeren voor gedetailleerde stappen.

2. Open de app en tik op Doorgaan.

3. Tik op Aanmelden, typ de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account en tik vervolgens op Aanmelden.

4. Voer uw kluiswachtwoord in en tik op Ontgrendelen.

5. Tik op het menupictogram Sample alt text en tik vervolgens op Instellingen.
  6. Tik onder Kluis ontgrendelen op Dit apparaat weergeven voor bureaublad ontgrendelen.

7. Tik op Meldingen inschakelen als u meldingen niet heeft ingeschakeld.

Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord inschakelen vanuit uw browser

Als u de Norton Password Manager-extensie in meerdere browsers gebruikt, moet de functie Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord voor elke browser afzonderlijk worden geconfigureerd. Afhankelijk van uw besturingssysteem selecteert u een van de volgende:

Windows

Volg de onderstaande stappen van de Norton Password Manager-browserextensie om Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord in te schakelen.

1. Open uw kluis vanuit de Norton Password Manager-browserextensie.

2. Klik op Web-app openen.

3. Klik onder Beveiliging en voorkeuren op Instellingen.

4. Klik naast Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord op Inschakelen.

5. Selecteer uw apparaat onder Uw apparaten uw apparaat en klik dan op Inschakelen.

6. Klik op Voltooien om de configuratie te voltooien.

Mac

Volg de onderstaande stappen vanuit de Norton Safe Web Plus-app om Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord in te schakelen.

1. Open uw kluis vanuit de Norton Safe Web Plus-app.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Mobiele instellingen.

4. Klik onder Instellingen voor Mobiel ontgrendelen op Instellen.

5. Selecteer uw mobiele apparaat onder Mijn apparaten en klik op Inschakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128979256
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 22/09/2023