Uw safe van Norton Password Manager ontgrendelen met Mobiel ontgrendelen

Via de functie Mobiel ontgrendelen kunt u de safe van Password Manager ontgrendelen met een desktopbrowser door een melding van uw mobiele apparaat goed te keuren in plaats van handmatig uw safewachtwoord in te voeren. Als de Norton Password Manager-extensie is geïnstalleerd, wordt er automatisch een ontgrendelingsverzoek naar uw geregistreerde mobiele apparaat verzonden telkens wanneer u uw desktopbrowser start. Nadat u dit verzoek op uw mobiele apparaat heeft goedgekeurd, wordt uw safe automatisch ontgrendeld in de browser.

Video: Mobiel ontgrendelen configureren en gebruiken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128979256
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/05/2019