Mobiel ontgrendelen voor Norton Password Manager instellen

Via de functie Mobiel ontgrendelen kunt u de Password Manager-kluis ontgrendelen met een desktopbrowser door een melding op uw mobiele apparaat goed te keuren. Als de Norton Password Manager-extensie is geïnstalleerd, wordt er automatisch een ontgrendelingsverzoek naar uw geregistreerde mobiele apparaat verzonden telkens wanneer u uw desktopbrowser start. Nadat u dit verzoek op uw mobiele apparaat heeft goedgekeurd, wordt uw safe automatisch ontgrendeld in de browser.

Ga voor meer informatie over de functie Mobiel ontgrendelen in Norton Password Manager naar Meer informatie over Mobiel ontgrendelen in Norton Password Manager

Zie Wachtwoord van kluis voor Norton Password Manager opnieuw instellen vanaf uw mobiele apparaat om het wachtwoord voor uw Norton Password Manager-kluis opnieuw in te stellen

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128979256
Besturingssysteem: Windows, mac, android, ios
Laatste wijziging: 26/08/2020