Mobiel ontgrendelen voor Norton Password Manager instellen

Via de functie Mobiel ontgrendelen kunt u de Password Manager-kluis ontgrendelen met een desktopbrowser door een melding op uw mobiele apparaat goed te keuren. Als de Norton Password Manager-extensie is geïnstalleerd, wordt er automatisch een ontgrendelingsverzoek naar uw geregistreerde mobiele apparaat verzonden telkens wanneer u uw desktopbrowser start. Nadat u dit verzoek op uw mobiele apparaat heeft goedgekeurd, wordt uw safe automatisch ontgrendeld in de browser.

Ga voor meer informatie over de functie Mobiel ontgrendelen in Norton Password Manager naar Meer informatie over Mobiel ontgrendelen in Norton Password Manager.

Als u uw kluiswachtwoord vergeten bent, kunt u het opnieuw instellen vanuit uw mobiele Norton Password Manager-app. Zie Het kluiswachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen vanaf uw mobiele apparaat voor meer informatie over het opnieuw instellen van uw kluiswachtwoord.

Selecteer een van de volgende opties (afhankelijk van uw besturingssysteem) om Mobiel ontgrendelen in te stellen:

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128979256
Besturingssysteem: Windows, mac, android, ios
Laatste wijziging: 13/10/2021