Functies van de Norton Security Protection-app voor Universal Windows Platform (UWP)

Norton Security Protection biedt essentiële beveiliging, online privacy en een bewustzijn van persoonlijke gegevens.

Belangrijkste functies en voordelen

Wanneer u deze app downloadt op:

Bij moderne Windows-apparaten (zoals Windows 11/10 in S-modus of Windows op ARM-processor) krijgt u het volgende:

• Apparaatbeveiliging: scant Microsoft Store-apps automatisch op verdachte activiteiten en online privacylekken U wordt ook gewaarschuwd wanneer het apparaat met een gecompromitteerd wifinetwerk is verbonden of wanneer schadelijk verkeer wordt gedetecteerd.

• Internetbeveiliging (Browserbeveiliging)1: helpt u uw apparaat en persoonlijke informatie te beschermen tegen online scams, frauduleuze websites en schadelijke links die ransomware, trojans en andere online bedreigingen installeren.

• Norton Secure VPN: surf met meer anoniemiteit en veiliger met een VPN zonder logboekregistratie. Dankzij versleuteling van bankkwaliteit kan informatie zoals wachtwoorden en bankrekeninggegevens veilig en privé worden bewaard. Zo kunt u reclame en ongewenste trackingtechnologieën blokkeren om te voorkomen dat online adverteerders en andere bedrijven u blijven volgen.

• Norton Password Manager2: bepaal of een van uw wachtwoorden zwak is en creëer automatisch complexe en unieke wachtwoorden die moeilijk te hacken zijn. Synchroniseer aanmeldingen en andere informatie tussen verschillende browsers en apparaten, vul formulieren met één klik in en verander automatisch uw zwakke, oude of dubbele wachtwoorden.

• Dark Web Monitoring3: cybercriminelen kunnen elkaar anoniem ontmoeten op sites op het dark web om illegaal persoonlijke gegevens te kopen. We controleren het dark web en privéforums voortdurend op uw persoonlijke gegevens. We sturen u bericht mochten we persoonlijke gegevens van u vinden.

Op traditionele Windows-apparaten (zoals Windows 11/10) krijgt u dezelfde bescherming als hierboven, PLUS:

Aanvullende functies die beschikbaar zijn bij uw abonnement kunnen extra downloads vereisen.

Moeiteloze upgrade van onze desktopsoftware geeft u geavanceerde functies, waaronder:

• Realtimebescherming tegen bedreigingen: meerlaagse, geavanceerde beveiliging beschermt u tegen bestaande en opkomende malwarebedreigingen op uw apparaten en helpt u uw privé- en financiële informatie te beschermen wanneer u online gaat.

• Slimme firewall: helpt u uw apparaat en gegevens te beschermen tegen schadelijke aanvallen en pottenkijkers door verdacht netwerkverkeer te controleren en blokkeren.

• SafeCam voor pc's4: ontvang bericht wanneer cybercriminelen proberen uw webcam te gebruiken. We kunnen u ook helpen ze te blokkeren.

• Cloudback-up voor pc5: 50 GB aan cloudopslag om belangrijke bestanden en documenten veilig te bewaren als voorzorgsmaatregel tegen gegevensverlies als gevolg van een defecte vaste schijf, gestolen apparaten en zelfs ransomware.

• Ouderlijk toezicht6: hulpmiddelen voor ouders om u te helpen toezicht te houden op de activiteiten van uw kind en deze te beheren, en uw kind de kans te geven internet veilig te verkennen.

Ondersteuning voor extra apparaten:

Uw abonnement op Norton Security Protection biedt ondersteuning voor vijf (5) apparaten, waaronder Windows™-, Mac®-, Android™- en iOS-apparaten. Aanvullende informatie over systeemvereisten is te vinden op Norton.com.

Abonnementsgegevens voor nieuwe klanten:

• Voor de proefversie van 7 dagen is activering van een maandabonnement vereist (zie in-app productprijzen).

• De kosten worden bij bevestiging van de aankoop op uw Microsoft Store-account in rekening gebracht.

• Annuleer het abonnement in uw Microsoft Store-account voor het einde van de proefperiode om een betaling te voorkomen.

• Na een proefperiode van 7 dagen gaat uw abonnement automatisch lopen en wordt het maandelijks verlengd, tenzij het wordt opgezegd.

• De verlengingskosten worden binnen 24 uur vóór het einde van de lopende periode in rekening gebracht op uw rekening.

Niemand kan cybercriminaliteit of identiteitsdiefstal helemaal voorkomen.

1Internetbeveiliging (Browserbeveiliging) maakt gebruik van de extensie Safe Web voor de Edge-browser.

2Norton Password Manager maakt gebruik van de extensie Wachtwoordbeheer voor de Edge-browser.

3Dark Web Monitoring is standaard ingesteld om toezicht te houden op uw e-mailadres en wordt onmiddellijk ingeschakeld. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor toezicht in te voeren. Dark Web Monitoring is alleen beschikbaar in Australië, Canada, Duitsland, Japan, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

4De functies van Norton SafeCam zijn alleen beschikbaar op Windows.

5Vereist een apparaat met een internet- of data-abonnement en moet op dit apparaat zijn ingeschakeld.

6De functies van Ouderlijk toezicht van Norton Family worden niet ondersteund op Mac.