Uw wachtwoorden automatisch wijzigen met Wachtwoord automatisch wijzigen

De functie Wachtwoord automatisch wijzigen ondersteunt het automatisch wijzigen van uw wachtwoorden voor verschillende websites zonder dat u Norton Password Manager hoeft te verlaten. U kunt het gewijzigde wachtwoord bekijken door u bij de kluis aan te melden en te klikken in de sectie Veiligheidsdashboard.

Het tabblad niet sluiten en de content op het tabblad niet openen wanneer het wachtwoord door Wachtwoord automatisch wijzigen wordt veranderd. Wissel niet tussen tabbladen. Dit kan het automatische proces voor wachtwoordwijziging verstoren.

Functionaliteit van Wachtwoord automatisch wijzigen

Wachtwoord automatisch wijzigen meldt u rechtstreeks bij websites aan en genereert namens u een sterk wachtwoord. De nieuwe wachtwoorden worden lokaal door Password Manager gegenereerd en veilig verzonden. De nieuw gegenereerde wachtwoorden worden in de safe van Norton Password Manager opgeslagen, waar alleen u toegang toe heeft.

• Op het tabblad verschijnt een groene koptekst als de functie Wachtwoord automatisch wijzigen het wachtwoord voor een website heeft bijgewerkt.

• Op het tabblad verschijnt een rode koptekst als de functie Wachtwoord automatisch wijzigen het wachtwoord voor een website niet heeft kunnen bijwerken.

Nadat Wachtwoord automatisch wijzigen het wachtwoord heeft veranderd, moet u een stijging zien in het percentage voor de sterkte van het wachtwoord. Nadat het wachtwoord door Wachtwoord automatisch wijzigen is veranderd, stijgt ook de algemene Veiligheidsdashboard-score.

Als authenticatie in twee stappen voor een website is ingeschakeld, moet u relevante informatie invoeren, anders werkt de functie Wachtwoord automatisch wijzigen niet.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127948823