Veiligheidsdashboard

Op het Veiligheidsdashboard in Norton Password Manager ziet u de status van de aanmeldingen en wachtwoorden die in de safe in de cloud zijn opgeslagen. Hiermee kunt u uw wachtwoorden sterker maken om uw veiligheidsscore te verbeteren en de risico's betreffende online veiligheid te verminderen.

Het Veiligheidsdashboard starten

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw browser op het pictogram van de Norton Password Manager -extensie.

2. Klik op Mijn safe in het menu dat verschijnt.

3. Navigeer naar de statusmelding van het Veiligheidsdashboard en klik op Beeld of Nu verhelpen.

De statusmelding van het Veiligheidsdashboard wordt groen, oranje of rood weergegeven, afhankelijk van de Veiligheidsdashboard-score.

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het Lockman-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Google Chrome is een handelsmerk van Google, LLC. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaars.