Probleem verhelpen waarbij de pilaar voor internetbeveiliging grijs wordt weergegeven in het Norton-hoofdvenster

Voeg de Norton-browserextensies toe aan uw webbrowsers en activeer ze om dit probleem te verhelpen.

Afhankelijk van uw browser selecteert u een van de volgende opties.

Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u chatten met Norton Support.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126957775
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/04/2021