Aanmeldingen in Norton Password Manager-safe importeren

De nieuwste versie van de Norton Password Manager-extensie kan opgeslagen aanmeldingen importeren uit Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password en LastPass. Met de importfunctie kunt u uw opgeslagen aanmeldingen importeren in Aanmeldingen importeren in Norton Password Manager-extensie in Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari (Mac) op Mac en Windows.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125566479_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 19/02/2019