Aanmeldingen in Norton Password Manager-kluis importeren

Met de Norton Password Manager-extensie kunt u uw lokale kluisgegevens vanaf uw bureaublad importeren U kunt ook de opgeslagen aanmeldingen van Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password, LastPass en McAfee TrueKey importeren.

Met de functie Importeren kunt u uw opgeslagen aanmeldingen uit Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password, LastPass en McAfee True Key importeren in de Norton Password Manager-kluisextensie in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge op Windows.

Importeren uit Norton Password Manager

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie Norton Password Manager (CSV).

Het Norton Password Manager-bestand (CSV) wordt gegenereerd wanneer u de kluis exporteert. Raadpleeg Norton Password Manager-gegevens exporteren om de gegevens van Norton Password Manager te exporteren.
  5. Klik op Bestand selecteren en ga naar het CSV-bestand dat uit Norton Password Manager (lokale kluis) is geëxporteerd. U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.
    Als u een CSV-bestand uit uw lokale kluis heeft geëxporteerd, kunt u deze optie gebruiken om het bestand in uw Norton Password Manager-extensie te importeren.

6. Selecteer in het venster Gegevens importeren van Norton Password Manager de gegevens in uw kluis die u wilt beschermen en klik op Importeren

7. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit Google Chrome en Mozilla Firefox

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron een van de volgende opties, afhankelijk van uw browserversie:

• Chrome- en Firefox-wachtwoorden

• Chrome en Firefox (64-bit) wachtwoorden

Uitzoeken of uw browser 32- of 64-bits is:

• Voor Mozilla Firefox: klik rechtsboven op Menu openen > Help > Over Firefox.

• Voor Google Chrome: klik rechtsboven op Google Chrome aanpassen en beheren > Help > Over Google Chrome.

5. Klik op Downloaden.

6. Klik onder in uw browser op het ZIP-bestand. Sluit uw browser niet.

7. Extraheer het bestand import_password.exe in het ZIP-bestand en voer het uit.

8. Nadat u de app heeft uitgevoerd, zoekt u het bestand norton_logins.json op uw bureaublad.

9. Klik op Bestand selecteren en navigeer naar het bestand norton_logins.json op uw bureaublad.

U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.

10. Selecteer in het venster Gegevens importeren de aanmeldingen die u in uw kluis wilt beschermen, en klik op Importeren.

11. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit Dashlane

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie Dashlane.

5. Open de Dashlane-toepassing.

6. Klik op File (Bestand), daarna op Export (Exporteren) en selecteer Unsecured archive (readable) in CSV format (Onbeveiligd archief (leesbaar) in CSV-indeling).

De aanmeldingen worden als een CSV-bestand vanuit Dashlane geëxporteerd.

7. Klik op Bestand selecteren en ga naar het CSV-bestand dat uit Dashlane is geëxporteerd U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten

U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.

8. Selecteer in het venster Gegevens importeren de aanmeldingen die u in uw kluis wilt beschermen, en klik op Importeren.

9. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit 1Password

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie 1Password.

5. Open de 1Password-toepassing.

6. Klik onder de categorieën op Logins (Aanmeldingen).

7. Afhankelijk van uw besturingssysteem voert u een van de volgende handelingen uit:

• In Windows: selecteer de aanmeldingen die u wilt exporteren, klik met de rechtermuisknop en selecteer Export (Exporteren).

• Op Mac: selecteer de aanmeldingen die u wilt exporteren en klik vervolgens op File (Bestand) > Export (Exporteren) > All items (Alle items).

De aanmeldingen worden als een CSV-bestand vanuit 1Password geëxporteerd.

8. Klik op Bestand selecteren en ga naar het CSV-bestand dat uit 1Password is geëxporteerd. U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten

9. Selecteer in het venster Gegevens importeren de aanmeldingen die u in uw kluis wilt beschermen, en klik op Importeren.

10. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit LastPass (niet-binaire versie)

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie LastPass.

5. Klik op het pictogram LastPass in de rechterbovenhoek van het browservenster.

6. Klik op More options (Meer opties), daarna op Advanced (Geavanceerd) en selecteer vervolgens Export (Exporteren).

De aanmeldingen worden in een nieuw tabblad in CSV-indeling weergegeven.

7. Kopieer de informatie en plak deze in het opgegeven tekstvak.

8. Klik op Import (Importeren).

9. Selecteer in het venster Gegevens importeren de aanmeldingen die u in uw kluis wilt beschermen, en klik op Importeren.

10. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit LastPass (binaire versie)

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie LastPass (binaire versie).

5. Klik op het pictogram LastPass in de rechterbovenhoek van het browservenster.

6. Klik op More options (Meer opties), daarna op Advanced (Geavanceerd).

7. Klik op Exporteren (Exporteren) en selecteer vervolgens LastPass CSV file (LastPass-CSV-bestand).

De aanmeldingen worden als een CSV-bestand vanuit LastPass geëxporteerd.

8. Klik op Bestand selecteren en ga naar het CSV-bestand dat uit Dashlane is geëxporteerd U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten

9. Selecteer in het venster Gegevens importeren de aanmeldingen die u in uw kluis wilt beschermen, en klik op Importeren.

10. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit McAfee True Key

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Password Manager-extensie op Sample alt text. Klik vervolgens op Gegevens importeren naar mijn kluis.
  4. Selecteer in het venster Gegevens importeren onder Bron de optie McAfee True Key.

5. Klik op het pictogram True Key in de rechterbovenhoek van het browservenster.

6. Klik op het pictogram Instellingen en vervolgens op App-instellingen.

7. Klik onder Gegevens exporteren op Exporteren.

Voer het hoofdwachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.

De aanmeldingen worden als CSV-bestand uit True Key geëxporteerd.

8. Klik op Bestand selecteren en ga naar het CSV-bestand dat uit Dashlane is geëxporteerd U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten

9. Selecteer in het venster Gegevens importeren de gegevens die u in uw kluis wilt beschermen, en klik op Importeren.

10. Klik op Voltooien.

Video: Aanmeldingen importeren vanuit Google Chrome of Mozilla Firefox

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125566479