Aanmeldingen in Norton Password Manager-safe importeren

Met de extensie voor de Norton Password Manager-safe kunt u opgeslagen aanmeldingen importeren uit Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password en LastPass. Met de functie Importeren kunt u uw opgeslagen aanmeldingen van Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password en LastPass importeren in de extensie voor de Norton Password Manager-safe in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge op Windows. Safari biedt geen ondersteuning voor het importeren van aanmeldingen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125566479
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 20/11/2019