Aanmeldingen in Norton Password Manager-safe importeren

Met de extensie voor de Norton Password Manager-safe kunt u opgeslagen aanmeldingen importeren uit Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password en LastPass. Met de functie Importeren kunt u uw opgeslagen aanmeldingen van Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password en LastPass importeren in de extensie voor de Norton Password Manager-safe in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge op Windows. Safari biedt geen ondersteuning voor het importeren van aanmeldingen.

Aanmeldingen importeren vanuit Google Chrome en Mozilla Firefox

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik rechtsonder op
  4. Klik op Importeren.

5. Afhankelijk van uw browserversie, selecteert u in het venster Wachtwoorden importeren, onder Bron, een van de volgende opties:

• Chrome- en Firefox-wachtwoorden (32-bits)

• Chrome en Firefox (64-bit) wachtwoorden

Uitzoeken of uw browser 32- of 64-bits is:

• Voor Mozilla Firefox: klik rechtsboven op Menu openen > Help > Over Firefox.

• Voor Google Chrome: klik rechtsboven op Google Chrome aanpassen en beheren > Help > Over Google Chrome.

6. Klik op Downloaden.

7. Klik onder in uw browser op het ZIP-bestand. Sluit uw browser niet.

8. Extraheer het bestand import_password.exe in het ZIP-bestand en voer het uit.

9. Nadat u de app heeft uitgevoerd, zoekt u het bestand norton_logins.json op uw bureaublad.

10. Klik op Bestand selecteren en navigeer naar het bestand norton_logins.json op uw bureaublad.

U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.

11. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren de aanmeldingen die u in uw safe wilt beveiligen, en klik op Importeren.

12. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit Dashlane

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik rechtsonder op
  4. Klik op Importeren.

5. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie Dashlane.

6. Open de Dashlane-toepassing.

7. Klik op File (Bestand), daarna op Export (Exporteren) en selecteer Unsecured archive (readable) in CSV format (Onbeveiligd archief (leesbaar) in CSV-indeling).

De aanmeldingen worden als een CSV-bestand vanuit Dashlane geëxporteerd.

8. Klik op Bestand selecteren en navigeer naar het opgeslagen CSV-bestand op uw bureaublad.

U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.

9. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren de aanmeldingen die u in uw safe wilt beveiligen, en klik op Importeren.

10. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit 1Password

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik rechtsonder op
  4. Klik op Importeren.

5. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie 1Password.

6. Open de 1Password-toepassing.

7. Klik onder de categorieën op Logins (Aanmeldingen).

8. Afhankelijk van uw besturingssysteem voert u een van de volgende handelingen uit:

• In Windows : selecteer de aanmeldingen die u wilt exporteren, klik met de rechtermuisknop en selecteer Export (Exporteren).

• Op Mac : selecteer de aanmeldingen die u wilt exporteren en klik vervolgens op File (Bestand) > Export (Exporteren) > All items (Alle items).

De aanmeldingen worden als een CSV-bestand vanuit 1Password geëxporteerd.

9. Klik op Bestand selecteren en navigeer naar het opgeslagen CSV-bestand op uw bureaublad.

U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.

10. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren de aanmeldingen die u in uw safe wilt beveiligen, en klik op Importeren.

11. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit LastPass (niet-binaire versie)

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik rechtsonder op
  4. Klik op Importeren.

5. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie LastPass.

6. Klik op het pictogram LastPass in de rechterbovenhoek van het browservenster.

7. Klik op More options (Meer opties), daarna op Advanced (Geavanceerd) en selecteer vervolgens Export (Exporteren).

De aanmeldingen worden in een nieuw tabblad in CSV-indeling weergegeven.

8. Kopieer de informatie en plak deze in het opgegeven tekstvak.

9. Klik op Import (Importeren).

10. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren de aanmeldingen die u in uw safe wilt beveiligen, en klik op Importeren.

11. Klik op Voltooien.

Aanmeldingen importeren vanuit LastPass (binaire versie)

1. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2. Meld u aan bij uw safe.

3. Klik rechtsonder op
  4. Klik op Importeren.

5. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren onder Bron de optie LastPass (binaire versie).

6. Klik op het pictogram LastPass in de rechterbovenhoek van het browservenster.

7. Klik op More options (Meer opties), daarna op Advanced (Geavanceerd).

8. Klik op Exporteren (Exporteren) en selecteer vervolgens LastPass CSV file (LastPass-CSV-bestand).

De aanmeldingen worden als een CSV-bestand vanuit LastPass geëxporteerd.

9. Klik op Bestand selecteren en navigeer naar het opgeslagen CSV-bestand op uw bureaublad.

U kunt ook bestanden naar het vakje slepen en daar neerzetten.

10. Selecteer in het venster Wachtwoorden importeren de aanmeldingen die u in uw safe wilt beveiligen, en klik op Importeren.

11. Klik op Voltooien.

Video: Aanmeldingen importeren vanuit Google Chrome of Mozilla Firefox

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125566479
Besturingssysteem: windows,mac
Laatste wijziging: 08/11/2021