Aanmeldingen in Norton Password Manager-safe importeren

Met de Norton Password Manager-kluisextensie kunt u opgeslagen aanmeldingen importeren uit Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password, LastPass, en McAfee True Key. Met de functie Importeren kunt u uw opgeslagen aanmeldingen uit Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password, LastPass en McAfee True Key importeren in de Norton Password Manager-kluisextensie in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge op Windows. Safari biedt geen ondersteuning voor het importeren van aanmeldingen.

Video: Aanmeldingen importeren vanuit Google Chrome of Mozilla Firefox

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125566479
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/09/2021