De Norton-browserextensies toevoegen

Nadat u Norton Apparaatbeveiliging op uw computer of Mac-apparaat heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd de Norton-browserextensies aan uw standaardbrowser toe te voegen. De extensies ondersteunen de browsers Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Apple Safari.

Er is ook ondersteuning beschikbaar voor de Microsoft Internet Explorer-browser die oudere technologie voor browserinvoegtoepassingen gebruikt. We raden aan Microsoft Edge of een andere browser als alternatieve browser te gebruiken.

De Norton-browserextensies omvatten:

Norton Safe Web

Een beveiligde zoekervaring waarmee u veilig op internet kunt surfen, zoeken en winkelen. Het analyseert de websites die u bezoekt en detecteert of er virussen, spyware, malware of andere bedreigingen op staan.

Veilig op internet surfen met Norton Safe Web

Norton Safe Search

Een beveiligde zoekmachine die zoekresultaten genereert en rangschikt op basis van de beveiligingsstatus van de website en Norton-beoordeling.

Op het web zoeken met Norton Safe Search

Norton Password Manager

Een veilige online locatie waar u al uw vertrouwelijke gegevens kunt opslaan, zoals aanmeldingen, persoonlijke gegevens en financiële informatie. U kunt deze informatie gebruiken wanneer u zich aanmeldt bij websites, automatisch online formulieren invult en online betaalt.

Functies van Norton Password Manager

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117744069
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/06/2020