Import-/exportinstellingen voor Norton Password Manager

U kunt uw Password Manager-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel, of wanneer u uw Password Manager-gegevens naar een nieuwe computer overzet. De back-upbestanden worden als DAT-bestanden opgeslagen.

U kunt de bestanden waarvan u een back-up heeft gemaakt, met een wachtwoord beveiligen. Het is raadzaam een wachtwoord te gebruiken voor een betere beveiliging van uw Password Manager-gegevens. Het back-upwachtwoord hoeft niet hetzelfde te zijn als uw Password Manager-wachtwoord. U moet het wachtwoord opgeven bij herstel van de Password Manager-gegevens waarvan u een back-up heeft gemaakt.

U kunt uw Password Manager-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt. Het wachtwoord van uw safe kan niet opnieuw worden ingesteld. Daarom raadt NortonLifeLock aan om regelmatig een back-up te maken van uw safegegevens. Wanneer u de automatische back-upfunctie inschakelt, worden er automatisch back-ups van uw safe gemaakt en lokaal opgeslagen op uw apparaat. U kunt de back-ups van uw safe oproepen via Users\My Documents\Norton Password Manager Backups\<Norton-accountnaam>.

Wanneer u de Password Manager-gegevens importeert, kunt u het volgende doen:

• De geïmporteerde gegevens samenvoegen met de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld.

• De bestaande Password Manager-gegevens die zijn opgeslagen in de safe waarbij u bent aangemeld, vervangen door de geïmporteerde gegevens.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10327252
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/07/2020