Notities van Norton Password Manager beheren

Password Manager bewaart en beheert uw gevoelige informatie. Met de optie Notities in Password Manager worden de informatiepunten of hints opgeslagen die u later wilt kunnen raadplegen. Met Opmerkingen kunt bijvoorbeeld informatie over ontmoetingsplaatsen, dagelijkse werkzaamheden of zelfs memorabele citaten opslaan.

U kunt de notities die u heeft opgeslagen, ook bekijken, bewerken en verwijderen.

Een notitie maken vanuit de browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op + en selecteer vervolgens Nieuwe notitie in het keuzemenu.

7. Voer in het venster Notitie maken de vereiste details in en klik op Opslaan.

De opgeslagen notities worden op het tabblad Notities weergegeven.

Een notitie bewerken of verwijderen via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het pop-upvenster dat verschijnt op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op het tabblad Notities en voer een van de onderstaande handelingen uit:

• Om een notitie te bewerken, klikt u op het pictogram en vervolgens op Bewerken. In het geopende venster brengt u de gewenste wijzigingen aan en klikt u op Opslaan.

• Om een notitie te verwijderen, klikt u op het pictogram en vervolgens op Verwijderen. In het venster Weet u het zeker? klikt u op Item verwijderen.

Een notitie maken via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op de vervolgkeuzelijst boven aan het venster en kies Nieuwe notities.

4. Typ een naam in het venster NIEUWE NOTITIE in het vak Titel.

5. Typ in het vak Labels de categorie van de notitie, bijvoorbeeld Thuis, Persoonlijk of Officieel.

6. Typ in het vak Tekst uw referentiegegevens.

7. Selecteer Wachtwoord voor safe vereist om ervoor te zorgen dat om het wachtwoord voor de safe wordt gevraagd voordat de notitie kan worden bewerkt.

8. Klik op Opslaan.

Een notitie bewerken via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op Notities in het linkerdeelvenster.

4. Klik in het venster Notities op de notitie die u wilt bewerken.

U kunt de optie Sorteren op boven aan het venster Notities gebruiken om een notitie sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een notitie zoeken in Uw safe doorzoeken.

U moet uw safewachtwoord valideren om de notitie te kunnen bewerken, als u de optie Wachtwoord voor safe vereist heeft geselecteerd toen u de notitie toevoegde.

5. Klik op Bewerken.

6. Wijzig de gewenste gegevens.

7. Klik op Opslaan.

Een notitie verwijderen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op Notities in het linkerdeelvenster.

4. Klik in het venster Notities op de notitie die u wilt verwijderen.

U kunt de optie Sorteren op boven aan het venster Notities gebruiken om een notitie sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een notitie zoeken in het vakje Uw safe doorzoeken

U moet uw safewachtwoord valideren om de notitie te kunnen verwijderen, als u de optie Wachtwoord voor safe vereist heeft geselecteerd toen u de notitie toevoegde.

5. Klik op Verwijderen.

6. Klik op Ja in het dialoogvenster Waarschuwing.

Een notitie toevoegen op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app.

2. Tik in het scherm van de safe op Notities.

3. Tik op het plusteken boven aan het scherm.

4. Voer de vereiste details in de sectie Nieuwe notitie maken in.

5. Tik op het vinkje.

Een notitie bewerken of verwijderen op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app.

2. Tik in het scherm van de safe op Notities.

3. Tik op de notitie die u wilt bewerken of verwijderen.

U kunt ook in het zoekvakje naar een notitie zoeken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een notitie wilt bewerken, tikt u op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm, voert u de vereiste wijzigingen door en tikt u op het vinkje.

• Als u een notitie wilt verwijderen, tikt u op Notitie verwijderen rechtsonder in het scherm en bevestigt u de verwijdering in het waarschuwingsdialoogvenster. Afhankelijk van uw instelling wordt u mogelijk om uw safewachtwoord gevraagd om de verwijdering te voltooien.

Video: uw Password Manager-safe beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10308775
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/04/2020