Terugbetalingen van jaar- en maandabonnementen bij Norton

De meeste van onze diensten worden aangeboden als abonnementen met automatische verlenging om onze klanten te helpen voorkomen dat hun service komt te vervallen. Met een abonnement met automatische verlenging heeft u voortdurend toegang tot uw service zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervaldata.

Lees Meer informatie over uw abonnement met automatische verlenging voor meer informatie over uw abonnement met automatische verlenging.

Jaarabonnementen: bij Norton-jaarabonnementen is een geldteruggarantie van 60 dagen inbegrepen. Onder onze geldteruggarantie van 60 dagen komt de aankoop van een Norton-jaarabonnement in aanmerking voor volledige terugbetaling, indien deze binnen 60 dagen na de aankoopdatum wordt aangevraagd. Ook elke betaling van de jaarlijkse verlenging komt in aanmerking voor volledige terugbetaling, indien deze binnen 60 dagen na de afschrijving wordt aangevraagd. Voor een jaarlijks betaald abonnement na een gratis proefversie kunt u binnen 60 dagen na de afschrijving volledige terugbetaling aanvragen. Daaropvolgende betalingen van de jaarlijkse verlenging komen ook in aanmerking voor volledige terugbetaling, indien deze binnen 60 dagen na de afschrijving wordt aangevraagd.

Maandabonnementen: wanneer u een maandabonnement heeft, kunt u uw contract annuleren en binnen 14 dagen na de aankoop volledige terugbetaling aanvragen. Daaropvolgende maandelijkse verlengingen komen niet in aanmerking voor terugbetaling. Bij een maandelijks betaald abonnement na een gratis proefversie kunt u binnen 14 dagen na de afschrijving volledige terugbetaling aanvragen; daaropvolgende maandelijkse verlengingen komen niet in aanmerking voor terugbetaling.

Lees het volledige Annulerings- en terugbetalingsbeleid van NortonLifeLock voor meer informatie over uw rechten inzake de annulering van uw contract en terugbetaling en over uitzonderingen.

De instructies voor het verkrijgen van terugbetaling variëren, afhankelijk van waar u het abonnement heeft gekocht. Kies afhankelijk van uw aankoop één van de volgende opties:

Gekocht via Norton.com

Neem hier of via de live chat (niet in alle landen beschikbaar) contact met ons op voor terugbetaling van een abonnement dat u in de Norton Online Store heeft gekocht.

Gekocht in een winkel

1. Download het formulier, druk het af en vul het in.
  2. Maak een kopie of foto van het label met de abonnementssleutel waarmee uw abonnement is geactiveerd.
    • Dit is vereist om uw aankoop te valideren en te voorkomen dat het abonnement na de terugbetaling wordt gebruikt.
    • Voor de meeste abonnementen is dit een sleutel van 25 tekens die op een kaart of cd-hoes in het gekochte pakket staat.
  3. Maak een fotokopie of druk een foto af van het originele aankoopbewijs voor het abonnement met daarop de aankoopdatum en betaalde prijs.
  4. Stuur het ingevulde en ondertekende formulier, een kopie van het label met de abonnementssleutel en een kopie van het aankoopbewijs naar het adres dat op het formulier staat. Informatie over de verzending vindt u op het formulier.

Opmerking

• De verwerking van uw terugbetaling kan maximaal zes weken duren.
  • Maak de ingediende documenten niet aan elkaar vast met nietjes of plakband.
  • In overeenstemming met de Licentie- en serviceovereenkomst kan de software, nadat u uw terugbetaling heeft ontvangen, automatisch worden gedeactiveerd en niet-operationeel worden om verder gebruik te voorkomen. U moet alle kopieën van de software verwijderen voor het abonnement dat u retourneert.

Gekocht via partners, zoals een internetprovider en telecombedrijven

Wanneer u de factuur voor uw abonnement via een van onze partners ontvangt, kunnen we geen terugbetaling geven. Neem contact op met het bedrijf dat u de factuur voor uw Norton-abonnement of ondersteuning stuurt.

In-app-aankopen via Apple App Store, Google Play Store of Microsoft Store

Als u zich via een in-app-aankoop op een Norton-abonnement heeft geabonneerd, kunt u alleen via de Apple App Store, Google Play Store of Microsoft Store annuleren of uw abonnementsinstellingen wijzigen. Lees In-app-aankoop van Norton-abonnementen annuleren vanuit Apple App Store, Google Play Store of Microsoft Store voor gedetailleerde instructies.

Terugbetalingen voor Japan

• AU-winkel: wanneer u het product in een AU-winkel heeft gekocht en een terugbetaling wilt, kunt u deze online aanvragen. Lees Terugbetalingen van producten in AU-winkel voor gedetailleerde instructies.
  • Andere winkels: wanneer u het product in een winkel in Japan heeft gekocht, neem dan contact op met Norton Klantenservice en ondersteuning via de live chat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100512172507EN