Een website indienen bij Norton Safe Web

Norton Safe Web analyseert en classificeert websites om te zien hoe ze u en uw computer beïnvloeden. Wanneer u het grijze pictogram naast de zoekresultaten ziet, wordt hiermee aangegeven dat Norton Safe Web die website niet heeft geanalyseerd. Als site-eigenaar kunt u uw website indienen voor evaluatie. Als uw website al is geëvalueerd door Norton Safe Web en u wilt de siteclassificering betwisten, dient u de website in voor herevaluatie.

• Als u eigenaar van een website bent, kunt u uw website bij Norton Safe Web indienen voor evaluatie. Lees de sectie Ik moet een website voor evaluatie of herziening indienen voor meer informatie.

• Een website wordt als onveilig geclassificeerd als deze bedreigingen bevat. U kunt een herbeoordelingsverzoek voor uw website indienen als u van mening bent dat uw website onjuist is beoordeeld. Lees de sectie Ik moet een website voor evaluatie of herziening indienen voor meer informatie.

We kunnen websites niet aan de lijst met toegestane websites toevoegen vanwege beveiligingsproblemen.

Ik moet een website indienen voor evaluatie of herziening

1. Ga naar de Norton Submission Portal.

2. Voer de URL/website voor review in en klik op Verzenden.

3. Voer de door u voorgestelde classificatie voor de website in.

4. Voeg de beschrijving van uw verzoek toe.

5. Klik op Indienen.

U kunt de gewijzigde status van de websitebeoordeling binnen 48 uur na indiening controleren op de website Norton Safe Web.

Ik wil een review schrijven voor een website

U kunt een beoordeling van een specifieke website schrijven, uw ervaringen delen en de website classificeren, waar andere gebruikers mee geholpen kunnen zijn.

1. Ga naar de portal Norton Safe Web.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de webpagina op Aanmelden.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u al een Norton-account heeft, typt u uw e-mailadres en wachtwoord voor de account en klikt u vervolgens op Aanmelden.

• Als u geen account heeft, klik dan op Nu registreren. Vul het online formulier in en klik dan op Aanmelden.

4. Voer in het vakje voor het site-adres de naam in van de website waarvoor u een beoordeling wilt schrijven.

5. Klik onder de communityclassificatie op de optie voor uw beoordeling.

6. Selecteer een classificatie voor de website.

7. Onder de titel van de beoordeling voert u de titel in.

8. Onder de tekst van de beoordeling voert u uw beoordeling van de website in.

9. Klik op Indienen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090410134005EN