Andere producten

Virusdefinitiebestanden bijwerken met behulp van Intelligent Updater

Als u de virusdefinities voor Norton niet kunt bijwerken met behulp van LiveUpdate, downloadt en installeert u de virusdefinities handmatig met behulp van Intelligent Updater.

Virusdefinities bijwerken met behulp van Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

De downloadpagina Intelligent Updater wordt op dit moment gehost door Symantec Enterprise Security, dat nu een divisie is van Broadcom Inc.

2. Om de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van uw Norton-product en de versie van Windows weten.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en het Norton-product.

Norton-productversie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9 en later

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20170126- 020- v5i32.exe

bijv. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.