Andere producten

Uw Norton Family-instellingen beheren op Android

Als de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht op uw Android-apparaat is geïnstalleerd, kunt u de meeste Norton Family-instellingen via het apparaat bijwerken. Wijzigingen die u via de app aanbrengt, worden onmiddellijk met de Norton Family-webconsole gesynchroniseerd. Werk de accountinstellingen van Norton Family als volgt bij:

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91978029_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/11/2018