Uw Norton Family-instellingen beheren op Android

Als de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht op uw Android-apparaat is geïnstalleerd, kunt u de meeste Norton Family-instellingen via het apparaat bijwerken. Wijzigingen die u via de app aanbrengt, worden onmiddellijk met de Norton Family-webconsole gesynchroniseerd. Werk de accountinstellingen van Norton Family als volgt bij:

Uw profielinstellingen bewerken

Meld u aan bij de Norton Family-website om uw primaire e-mailadres te wijzigen.

1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op uw profielpictogram.

3. Onder Mijn account kunt u het volgende doen:

• Tik op Profielfoto wijzigen om een avatar voor uw profiel te kiezen, als u uw profielafbeelding wilt wijzigen. U kunt op het camerapictogram tikken om een foto uit uw galerie te selecteren of een foto te nemen.

• Tik op Naam en voer de gewenste naam in om uw profielnaam te wijzigen.

• Tik op Tijdzone om de tijdzonde in te stellen die u het handigst vindt.

• Tik op Norton-abonnement om uw abonnementsgegevens te bekijken.

4. Tik op OK.

Een andere ouder uitnodigen voor Norton Family

1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op uw profielpictogram.

3. Tik onder Extra ouders op Ouder uitnodigen.

4. Typ in het venster Uitnodiging het e-mailadres van de persoon die u wilt uitnodigen en een bericht voor de uitgenodigde ouder.

5. Tik op Uitnodiging verzenden.

Toezicht door Norton Family pauzeren

Deelt u uw apparaat met uw kind of wilt u instellingen wijzigen, dan kunt u Norton Family zo instellen dat de huisregels automatisch worden opgeheven wanneer u naar de modus Ouder schakelt.
  1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op uw profielpictogram.

3. Tik onder Norton Family op Bij het wisselen tussen modi.

4. Kies hoelang de huisregels moeten worden opgeheven. Als u het toezicht niet wilt stopzetten, tikt u op Niet pauzeren.

5. Tik op Gereed.

De profielinstellingen van uw kind bewerken

1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op het kind van wie u het profiel wilt wijzigen.

3. Klik op het kindpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. In het venster voor het kindprofiel kunt u het volgende doen:

• Tik op Profielfoto wijzigen om een avatar te kiezen voor het profiel van uw kind, als u de profielafbeelding van uw kind wilt wijzigen. U kunt op het camerapictogram tikken om een foto uit uw galerie te selecteren of een foto te nemen.

• Wijzig afhankelijk van de situatie de naam, het geslacht of de geboortedatum van uw kind. Huisregels worden standaard op basis van de leeftijd van het kind toegepast.

5. Tik op OK.

Een apparaat van uw account verwijderen
  1. Tik onder Apparaten op het apparaat dat u wilt verwijderen.

2. Tik op OK in het bevestigingsvenster.

3. Nadat u een apparaat heeft verwijderd, houdt Norton Family geen toezicht meer op de activiteiten op het apparaat. Zelfs als u Norton Family verwijderd, blijft de toepassing op het apparaat staan, zodat u het apparaat later opnieuw kunt binden. Als u Norton Family; van het apparaat wilt verwijderen, leest u Norton Family van uw apparaat verwijderen

Een apparaat van uw account verwijderen

1. Tik onder Apparaten op het apparaat dat u wilt verwijderen.

2. Tik op OK in het bevestigingsvenster.

3. Nadat u een apparaat heeft verwijderd, houdt Norton Family geen toezicht meer op de activiteiten op het apparaat. Zelfs als u Norton Family verwijderd, blijft de toepassing op het apparaat staan, zodat u het apparaat later opnieuw kunt binden. Als u Norton Family; van het apparaat wilt verwijderen, leest u Norton Family van uw apparaat verwijderen

Een kind van uw account verwijderen

1. Tik onder Account op Kind verwijderen.

2. Tik op OK in het bevestigingsvenster.

3. Voer de naam van het kind in en tik op OK om de bewerking te bevestigen.

Een kind toevoegen aan uw account

1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op de optie Een kind toevoegen onder aan het scherm.

3. Typ de naam van uw kind in het vak Naam.

De naam mag geen speciale tekens bevatten zoals &, # of $.

4. Selecteer het geslacht van uw kind.

5. Selecteer het geboortejaar van uw kind. Huisregels worden standaard op basis van de leeftijd van het kind toegepast.

6. Tik op het avatarpictogram om een profielafbeelding voor uw kind te selecteren. U kunt op het camerapictogram tikken om een foto uit uw galerie te selecteren of een foto te nemen.

7. Tik op Doorgaan.

8. Herhaal stap 2 tot en met 7 om meer kinderen toe te voegen.

9. Tik op Huisregels om de regels die voor dit kind zijn ingesteld, weer te geven.

10. Tik op Opslaan.

11. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als het kind dat u heeft toegevoegd dit apparaat gebruikt, tikt u op Sluiten. Kies vervolgens het kind aan wie u dit apparaat wilt toewijzen, voer een handige naam in om dit apparaat te identificeren en tik vervolgens op Gereed.

• Als het toegevoegde kind dit apparaat niet gebruikt, voert u een e-mailadres in dat voor u toegankelijk is op het apparaat dat het kind gebruikt. Klik vervolgens op E-mail verzenden.

Open deze e-mail en volg de instructies om de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android te installeren.

Als u een Google-account gebruikt om u bij Norton Family aan te melden, zorg er dan voor dat u zich bij uw Google-account in uw browser afmeldt nadat u de installatie van Norton Family heeft voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91978029
Besturingssysteem: Android