Gebruikersaccounts op Windows maken

Met gebruikersaccounts kunnen meerdere mensen één computer delen. Ieder lid van uw gezin kan zich aanmelden bij Windows met zijn/haar eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Iedere gebruiker kan vervolgens zijn eigen, aangepaste instellingen hebben. Wanneer uw kinderen aparte gebruikersaccounts hebben, kan Norton Family ieder kind apart volgen.

Als uw computer één gebruikersaccount heeft, is dit een Beheerdersaccount. U kunt een standaardgebruikersaccount maken voor ieder kind dat de computer gebruikt. Zo kunt u voorkomen dat zij beheerderstaken uitvoeren, zoals het maken van nieuwe gebruikersaccounts.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91580726
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 04/07/2019