Kom te weten wat u moet doen als u wordt gevraagd uw Norton-abonnement te verlengen

Als uw Norton-abonnement is verlopen, moet u uw bescherming verlengen door de aankoop van de verlenging te voltooien of door een productsleutel te gebruiken. Meld u aan bij uw account om uw verlengingsaanbieding te zien voordat u een aankoop doet.

Uw abonnement verlengen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op het tabblad Mijn abonnementen op Nu verlengen naast het abonnement dat u wilt verlengen.

3. Voer uw kaartgegevens in en voltooi de betaling.

Als u uw bestaande Norton-service heeft opgewaardeerd, moet u de bestaande service van uw computer verwijderen en de bijgewerkte Norton-service downloaden en installeren.

Ga als volgt te werk als u uw Norton-abonnement heeft verlengd of als u onlangs een nieuw abonnement heeft aangeschaft, maar toch wordt gevraagd om het te verlengen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v68204730
Besturingssysteem: mac_os_x,windows