Informatie over uw abonnement en andere Norton-services zoeken

Informatie over al uw geregistreerde Norton-producten of -services vindt u op het tabblad Mijn abonnementen. Voor elke Norton-service kunt u de volgende informatie bekijken:

• Status van uw service

• Productsleutel

• Serienummer van product

• Vervaldatum van abonnement

• Namen van de apparaten waarop de service is geïnstalleerd

Als u alle toegestane installaties voor uw huidige abonnement heeft gebruikt, moet u een abonnement kopen waarmee u de bescherming op meer apparaten kunt installeren. Als u een apparaat heeft dat u niet gebruikt en waarop de Norton-service is geïnstalleerd, kunt u de licentie van dat apparaat naar het nieuwe apparaat overdragen. Voor meer informatie, Uw bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen.

Informatie over uw Norton-services bekijken

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Mijn account op het tabblad Mijn abonnementen op het abonnement om de gegevens hiervan te bekijken.