Informatie over uw abonnement en andere Norton-services zoeken

Informatie over al uw geregistreerde Norton-producten of -services vindt u op het tabblad Mijn abonnementen. Voor elke Norton-service kunt u de volgende informatie bekijken:

• Status van uw service

• Productsleutel

• Serienummer van product

• Vervaldatum van abonnement

• Namen van de apparaten waarop de service is geïnstalleerd

Als u alle toegestane installaties van uw huidige abonnement heeft opgebruikt, moet u in de Norton Online Store een extra licentie kopen om de service op een apparaat te kunnen installeren. Als u een apparaat heeft dat u niet gebruikt en waarop de Norton-service is geïnstalleerd, kunt u de licentie van dat apparaat naar het nieuwe apparaat overdragen. Meer informatie, Uw bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen

Informatie over uw Norton-services bekijken

1. Ga naar my.Norton.com.

2. Meld u aan met uw accountgegevens.

3. Wijs uw profielpictogram aan in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op Mijn abonnementen.

4. Klik op de pagina Mijn account op het tabblad Mijn abonnementen op het Norton-abonnement om de gegevens hiervan te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57840235
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/01/2021