Norton Apparaatbeveiliging uit uw Norton-account verwijderen

U kunt de bescherming van uw apparaat verwijderen door u aan te melden bij uw account. Als u een oudere versie van Apparaatbeveiliging gebruikt, kunt u de service pas op afstand uit uw account verwijderen nadat u een upgrade naar de nieuwste beschikbare versie heeft uitgevoerd. Zorg dat uw apparaat met internet is verbonden wanneer u de bescherming via uw account probeert te verwijderen.

Nadat u de bescherming heeft verwijderd, kunt u dezelfde productsleutel gebruiken om deze op een ander apparaat te installeren. U kunt de service op een willekeurig apparaat installeren en gebruiken maar alleen voor het aantal dagen dat het abonnement nog geldig is. Uw abonnement is bijvoorbeeld nog 100 dagen geldig en u verwijdert de service. In dit geval kunt u de apparaatbeveiliging installeren en uw nieuwe apparaat 100 dagen lang beschermen.

Uw bescherming van een apparaat verwijderen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Ga in de rechterbovenhoek van de pagina met de muis over het accountpictogram of de foto en klik op Mijn abonnementen.

3. Op de pagina Mijn account selecteert u op het tabblad Mijn abonnementen het product dat u wilt beheren.

4. Klik onder het product op Licenties beheren.

5. Kies in het pop-upvenster het apparaat dat u niet meer gebruikt en klik vervolgens onder Licentie verwijderen op het prullenbakpictogram.

6. Klik op Verwijderen om te bevestigen.