Automatische verlenging voor uw Norton-abonnement uit- of inschakelen

Met de automatische verlengingsservice van Norton kunt u uw Norton-abonnement automatisch verlengen voordat het verloopt. Gebruikers die voor de Automatische verlengingsservice van Norton kiezen, krijgen met deze service jaar na jaar doorlopende updates en bescherming. Als u zich heeft geregistreerd voor een maandabonnement van uw Norton-service, ontvangt u elke maand beveiliging.

Als uw Norton-abonnement de Norton Virus Protection Promise omvat en u schakelt de Automatische verlengingsservice van Norton uit, kunt u niet langer profiteren van de Norton Virus Protection Promise en de andere voordelen die hieraan zijn verbonden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371125
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/06/2019