Uw abonnementen weergeven of beheren

U kunt uw abonnementsgegevens op verschillende plekken vinden afhankelijk van hoe u uw Norton-abonnement heeft gekocht. Als de aankoop via de Norton Store plaatsvond, kunt u de gegevens van uw abonnement bekijken op de Norton-website of in de Norton Family-app voor ouders voor Android. Als het om een in-app-aankoop via iTunes of de App Store gaat, worden uw abonnementsgegevens bewaard door Apple. In de onderstaande secties vindt u meer informatie.

Uw abonnementsgegevens weergeven op de Norton Family-website

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op het tabblad Mijn abonnement op het Norton-abonnement om de details te bekijken.

Uw abonnementsgegevens weergeven op Android

1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op het menupictogram.

3. Tik op Instellingen.

4. Tik onder Mijn account op Norton-abonnement.

Informatie over uw in-app-aankoop weergeven op iOS

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op iTunes & App Store.

3. Tik op uw Apple ID en tik vervolgens op Toon Apple ID.

4. Gebruik uw Touch ID of toegangscode.

5. Tik op Abonnementen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44718207